top of page

Installera solceller du också!

Med ett batteri kopplat till dina solceller, kan du utnyttja energin även när inte solen lyser.

Vi installerar och kopplar in efter just dina behov & önskemål.

Kontakta oss för en gratis offert & hembesök.

InkedSolceller_på_garage2_AR.jpg

Att solens energi kommer räcka i många år till vet nog de flesta av oss. Men visste du att det Svenska, relativt svala, klimatet är optimalt för produktion av förnybar energi genom solceller? Under en klar och lite frostig vinterdag, fungerar en solanläggning som bäst och sådana dagar har vi ju en del av.

 

Själva framställningen av solcellerna kostar i dagsläget såklart en del fossila bränslen och mycket energi, men i gengäld så håller solcellerna länge och kommer under sin livstid att gottgöra för den energi de kostade under sin framställning, närmare bestämt mellan 4-12 gånger så mycket energi*.

Även de som bestämmer i Sverige har insett nyttan, och kraven, på att vi ställer om till mer hållbar energiproduktion. Detta visas bland annat genom de bidrag man kan få för installation av sin solanläggning. Du kan läsa mer om bidrag i just ditt län genom att klicka på länkarna i menyn.

Du kan också göra en uppskattning på vad en solanläggning på just ditt tak eller tomt skulle innebära i både effekt och installationskostnad genom att klicka på länken i menyn.

Solceller kan installeras på varierande sätt och finns i olika färger.

Så välkommen att höra av dig till oss för att diskutera bra lösningar för hur just du skall bli mer hållbar

på ett sätt som passar dig!

*E.ON Energilösningar, 2020

bottom of page