top of page
  • Skribentens bildSkånes Elinstallation

Skånes Elinstallation växer så det knakar!

Uppdaterat: 20 sep. 2022

Under 2021-2022 har vi anställt fyra nya medarbetare som skall se till att alla era projekt blir proffsigt genomförda

Läs mer om våra nya grabbar nedan


Med ett innehållsrikt och engagerat år i arbetslivet har FILIP redan hunnit skaffa sig gott om erfarenhet. Han är installationselektriker med utbildning från Österäng i Kristanstad. Han är såpass duktig att han kör helt på egna uppdrag. Filip jobbar hos oss sedan december 2021.



Under större delen av sin gymnasietid gjorde ANTON sin praktik med oss på Skånes Elinstallation och jobbade även en del etra under lov & helger. Efter studenten från Jacobskolan i Hässleholm sommaren 2022, var det givet att han blev anställd. Just nu jobbar han med det stora fabriksprojektet i Mjällby. Anton jobbar hos oss sedan juni 2022.



För att hinna med den stora mängd uppdrag som trillar in behövde vi bli ännu fler och när flitige MAHMOOD kom i vår väg tvekade vi inte. Med nyligen avslutad utbildning på Österäng i Kristianstad jobbar och lär han sig nu för allt han förmår och det går fort framåt. Mahmood jobbar hos oss sedan juli 2022.


I vårt stora projekt för sommaren och hösten i Mjällby krävdes mer arbetskraft och därför trädde runtinerade ERIK in i företaget i augusti 2022. Erik är industrielektriker med några års erfarenhet och kommer främst att arbeta på Lyckebys fabrik i Mjällby.



Vi tror starkt på detta team med Mårten i spetsen och ser fram emot roliga uppdrag framöver!

Vill du också göra praktik hos oss eller bli en i gänget? Hör av dig till Mårten och kolla läget.

36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page